Плажна рокля на една кука, изработена от висококачествен материал

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.6/10

Отивате ли на почивка на море? Срамувате ли се да се разхождате по бански, след като сте излезли от водата? Искате ли да се насладите на разходка не само по плажа? Искате ли да се чувствате привлекателни и същевременно комфортно? Тогава определено си вземете тази плажна рокля.

Модерната плажна рокля SKJ 23 от AVA ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в нея. И то в най-добрия смисъл на думата. Плажната рокля със секси къса дължина и впечатляваща плетена на една кука визия е изработена от приятен, висококачествен материал. Ефектът се подсилва от тъмносиния цвят, който е подходящ и респектиращ. Ще оцените роклята както заради удобната кройка, така и заради самия ефект. Моделът се облича лесно и просто през главата. Той е с кръгло деколте и къси ръкави. Гърбът е с леко удължена дължина. Плажна рокля, която може да се носи върху бански костюм и да ви накара да се чувствате по-комфортно. В същото време е идеалното облекло, с което да се насладите на разходка по плажа, питие и т.н., след като излезете от водата. Благодарение на дизайна, тя не е едносезонна.

Материал

  • 94% полиамид, 6% еластан

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Плажна рокля на една кука, изработена от висококачествен материал.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Евтина черна плажна туника с паднали ръкави

Евтина черна плажна туника с паднали ръкави