Черна плажна рокля Omena от фина мрежа

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.6/10

Имате ли оригинална жена, която харесва необичайни елементи, мрази скуката и определено иска да изглежда перфектно по всяко време? Тогава тази уникална плажна рокля е идеална за вас. Тъй като може да се носи в два варианта – или като по-дълга пола, или като рокля, винаги ще създавате оригинален модел, в който ще изглеждате страхотно и ще се чувствате божествено.

Роклята е изработена от комбинация от фина леко прозрачна мрежа и еластична материя, която изпълнява ефекта на широк колан или покрива областта на гърдите в случай на рокля. черният цвят е много елегантен и същевременно универсален, тъй като ще пасне идеално на всички стилове бански костюми. Роклята Omena на Hamana е с асиметрична пола с удължени краища, която красиво ще подчертае стройните ви крака.

Като и да изберете да носите този модел като рокля или като пола, винаги ще изглеждате великолепно и ще привличате широка аудитория с красивата си визия. Така че не подценявайте подготовката за тазгодишния празник и вземете със себе си тази нетрадиционна рокля!

Материал

  • 96% полиамид, 4% еластан

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Черна плажна рокля Omena от фина мрежа.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Дълга плажна туника с презрамки

Дълга плажна туника с презрамки

» Следващия Интересна дамска туника с четвърт ръкав

Интересна дамска туника с четвърт ръкав