Плажна рокля, изработена от ефирен, удобен и висококачествен материал

Плажна рокля, изработена от ефирен, удобен и висококачествен материал
Оранжева рокля с флорален принт
Оранжева рокля с флорален принт
Модерна плажна рокля RIO
Модерна плажна рокля RIO

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.8/10

Искате ли интересна и качествена дреха за гардероба си? Не сте ли толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща? Харесвате ли удобни и в същото време модерни дрехи, които няма да ви омръзнат? Искате ли да направите лятото си по-приятно с красив модел? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с тази плажна рокля.

Плажна рокля Рио привлича погледа ви от пръв поглед с цветния си дизайн. Той не само ще освежи гардероба ви, но и ще блесне навсякъде с него. Изработен е от висококачествен, лек и ефирен материал. Роклята с ефектна кройка осигурява комфорт през целия ден и допринася за нейната привлекателност. Стилната оранжева рокля с дължина над коляното има център с отличителен флорален десен, който придава елегантност и уникалност. Роклята е с паднали ръкави и закопчаване отпред. Цветната рокля няма да убягне от ничие внимание, както и вие в нея. Той е удобен и същевременно уникален. Те са създадени, за да ви правят компания не само по време на ваканция, но и навсякъде край водата, както можете да излезете в града, на екскурзия, на работа и т.н.

Материал

  • вискоза

Цена към момента на прегледа: 154 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Плажна рокля, изработена от ефирен, удобен и висококачествен материал.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Туника за бременни с дантелена вложка и странични връзки

Туника за бременни с дантелена вложка и странични връзки

» Следващия Цветна лятна блуза туника

Цветна лятна блуза туника