Розова флорална официална туника големи размери

Розова флорална официална туника големи размери
Розова флорална туника с 3/4 ръкав
Розова флорална туника с 3/4 ръкав
Удобна удължена туника за плюс размер
Удобна удължена туника за плюс размер
XXL дамска туника с флорален принт
XXL дамска туника с флорален принт

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.8/10

Дами, задръжте се! Представям ви най-красивата туника – розова флорална официална туника за жени с размер плюс. Това не е просто туника, това е модно изявление! С изкусителен флорален десен, който би накарал и най-красивата роза да се изчерви, това бижу е изплетено с повече любов от празничните пуловери на баба ви. Туниката е допълнена с къдричка, която е игрива като коте, което гони опашката си. Това е перфектната маскировка за допълнителните такос, които сте изяли на обяд, или за липсата на ангажимент за членство във фитнес залата. И нека поговорим за модела! Кашмир е името на играта! Той е по-мек от бебешкото дупе и също толкова очарователен.

Най-вече да преминем към конкретиката. Дължина? Дълга, като нещо от ясен сън, 76 см. Перфектната дължина, за да убедите хората, че сте по-високи, отколкото сте в действителност. А в размер 36/38 тя ще ви накара да изглеждате като гръцка богиня, която познава стила си и не се страхува да го покаже.

Ръкави? С дължина 3/4, защото на кого са му нужни пълни ръкави, когато може да се забавлява с три четвърти от тях? Освен това те са идеални за показване на гривната, която сте искали да носите. Кройката? Свободно падаща, като красива река от плат, която се отдръпва от тялото и ви дава възможност да дишате и да се движите свободно. Така че, ако сте жена с размер плюс, която обича да се държи стилно и удобно едновременно, тази розова флорална официална туника е вашият нов най-добър приятел!

Материал

  • 100% полиестер

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Розова флорална официална туника големи размери.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Бяла туника с бродерия и вратовръзка на деколтето

Бяла туника с бродерия и вратовръзка на деколтето

» Следващия Луксозна дълга туника с кройка на риза в модерен бял дизайн

Луксозна дълга туника с кройка на риза в модерен бял дизайн