Плажна туника от лек плаващ материал с абстрактни флорални мотиви

Плажна туника от лек плаващ материал с абстрактни флорални мотиви
Флорална плажна туника с широки ръкави
Флорална плажна туника с широки ръкави
Туника върху бански костюм за почивка на море
Туника върху бански костюм за почивка на море

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.8/10

Подгответе се да изглеждате като звезда на плажа това лято с невероятната плажна туника Padma IV! Тя не е просто плажна туника, а стилно занимание за жени, които не се страхуват да покажат любовта си към ярките цветове и абстрактните флорални мотиви. Тя е дръзка, жизнена и всичко е свързано с това да отпразнувате красивата си същност! Това, което отличава плажната туника Padma IV, са нейните красиви абстрактни флорални мотиви. Тези десени не просто привличат погледа, те са произведение на изкуството и всеки от тях разказва уникална история. Напливът от ярки цветове на фона на плавната материя вдъхва живот на тези шарки и създава визуален спектакъл, който е абсолютно хипнотизиращ. С тази плажна туника не носите просто облекло, а произведение на изкуството!

Плажната туника Padma IV обаче не е само естетика. Тя е и за удобство. Тази туника е изработена от лек плаващ материал и е удоволствие да се носи. Материалът е толкова лек, мек и плавен, че ще се чувствате сякаш сте обгърнати от разхлаждащ бриз. Освен това туниката е дълга 85 см и широка 65 см, което я прави идеална за жени с всякакви размери. Така че, дами, пригответе се това лято да облечете плажната туника Padma IV! Независимо дали ще мързелувате край морето, или ще отидете на плажно парти, тази туника ще ви гарантира, че ще го направите със стил. С ярките си цветове, абстрактните флорални мотиви и леката плажна материя, плажната туника Padma IV е не просто облекло, а преживяване. Изживяване, което отбелязва вашата индивидуалност и ви кара да се чувствате абсолютно страхотно!

Материал

  • 100% полиестер

Цена към момента на прегледа: 90,99 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Плажна туника от лек плаващ материал с абстрактни флорални мотиви.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Плетена на една кука плажна туника MOE с дълъг ръкав

Плетена на една кука плажна туника MOE с дълъг ръкав

» Следващия Черна блуза с принт на сини цветя

Черна блуза с принт на сини цветя