Дълга туника Desigual в тропически десен с широки ръкави без закопчаване

Дълга туника Desigual в тропически десен с широки ръкави без закопчаване
Дамска туника в свободна кройка
Дамска туника в свободна кройка
Цветна туника с къси ръкави
Цветна туника с къси ръкави
Свободна туника без закопчаване
Свободна туника без закопчаване

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.8/10

Падат ли ви удобни модели? Обичате ли практичните елементи в гардероба си? Предпочитате ли цветовете? Искате ли да оживите летния си тоалет и да разширите гардероба си с впечатляващ и функционален модел туника? Тогава този модел не може да липсва в гардероба ви.

Туниката Amelia на известната и популярна испанска марка Desigual, отличаваща се с разнообразие от цветове, ще спечели вниманието ви от пръв поглед. И можете да сте сигурни, че няма да избягате от вниманието в нея, не само по време на почивка. Туниката с тропически десен и удобна кройка ще ви направи само най-добрата услуга. Елемент, който всяко момиче и жена ще оцени в гардероба си. Лятната туника е изработена от висококачествена, приятна, лека и ефирна материя, която не губи стойността си дори след време, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Този модел туника е разработен с удобна кройка с удължена дължина до коленете и с широки ръкави с дължина до лактите. Туниката е с разкопчани копчета. Подходяща е за всекидневно носене. Можете да я изберете и като плажно облекло, в което просто да облечете банския си и да излезете на разходка, на питие и т.н.

Материал

  • вискоза

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Дълга туника Desigual в тропически десен с широки ръкави без закопчаване.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Жълта плажна туника без презрамки

Жълта плажна туника без презрамки

» Следващия червена-перфорирана-туника-за-плажен

Червена перфорирана туника за плажен бански