Евтин зелен плажна туника за бански

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.2/10

Дами, уморихте ли се да се притеснявате за пареото на плажа? Не търсете повече от сексапилната и достъпна плажна туника Mia! Изработена от лека и мека италианска материя, тази туника е еластична и прозрачна за максимален комфорт и стил. Контурната кройка подчертава всички правилни места, включително малък разрез на бедрата, който със сигурност ще привлече погледите. Белият кант с панделка в горната част придава допълнителна елегантност на всяка плажна визия.

Тази туника не само изглежда страхотно, но и приляга като ръкавица благодарение на еластичния колан, пришит под белия кант. И тъй като можете да избирате от няколко цвята, със сигурност ще намерите такъв, който да допълни уникалния ви стил. Но не е нужно да се притеснявате, че ще жертвате качеството заради достъпната цена – тази туника е изработена от италианската материя Carvico Tessuti, която е устойчива на слънце и пясък, на триене и е невероятно лека.

Така че защо да се притеснявате от досадното парео, когато можете да блестите в стилната и удобна плажна туника Mia? Препоръчваме ги на всяка жена на всякаква възраст, така че се сдобий с твоята още днес и отиди на плажа със стил!

Цена към момента на прегледа: 22,49 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Евтин зелен плажна туника за бански.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Евтина плажна рокля без ръкави Bonprix с многоцветна шарка

Евтина плажна рокля без ръкави Bonprix с многоцветна шарка

» Следващия Дълъг калъф за бански с леопард

Дълъг калъф за бански с леопард